• Adresa

    Str. Calea Bucovinei, Nr 2 C. Radauti, judet Suceava.

  • Telefon

    0230 / 565.355

  • Fax

    0230 / 565.355

  • Specialistradiologie.radauti@gmail.com
Appointment

DOCTORUL IONUT LUCHIAN, UN APOGEU AL MEDICINII DENTARE SI NU NUMAI

Unul dintre stomatologii cu care clinica rădăuțeană nu a avut decât de câștigat este tânărul Ionuț Luchian, paradontolog, cadru didactic în cadrul facultății ieșene de profil și doctor, la cei 29 de ani ai săi, în medicină dentară.
Domnia sa se ocupă de cabinetul de lasere medicale, fiind adeptul unei stomatologii moderne, minim invazive, care înlocuiește cu succes bisturiul și aparatura ce produc, de regulă, pacientului, anxietate și disconfort.

Calitatea intervenției este incomparabilă cu cea clasicã. Recuperarea după laser este mult mai rapidă, hemoragia în timpul intervențiilor laser asistate este aproape inexistentă, iar edemele sunt diminuate. Este un domeniu modern, mai greu, dar nu imposibil de parcurs cu succes. Necesită o pregătire adecvată și bineînțeles aparatura de rigoare, care nu e deloc ieftină. Eu folosesc zi de zi aceastã practică, acolo unde consider că pot obține rezultate mai bune decât cu metodele convenționale”

Ne-a mărturisit doctorul în medicină dentară, care este și director științific al Young Dentists Worldwide, cu sediul central la Berlin.

facebook